Hem » Du har 7 sekunder på dig att räkna hålen i hatten!

Du har 7 sekunder på dig att räkna hålen i hatten!

Kritiskt tänkande är en av de viktigaste aspekterna i den professionella miljön, och det är just detta som vi kommer att bedöma i det aktuella fokustestet. Förutom denna viktiga färdighet kommer testet också att ge dig möjlighet att avgöra din förmåga att resonera logiskt när du löser problem.

Gissa hur många hål det finns i hatten

Titta noga på bilden. Det är en hatt med ett uppenbart hål av avsevärd storlek. Din uppgift är nu att räkna antalet hål i hatten. Tänk dock på att det är viktigt att vara uppmärksam, eftersom många har svarat fel. Stressa inte, ta dig tid att tänka logiskt. För att krydda testet är allt du behöver göra 7 sekunder för att lokalisera alla hål.

Teodora

Lyckades du hitta alla hål på 7 sekunder?

Personer med avancerat kritiskt tänkande närmar sig problem från en annan vinkel. De är kreativa, även i extrema fall. Så det är inte förvånande att det är extremt svårt att lura någon som uppskattar detta tillvägagångssätt. Och så är det, om du svarade att det bara finns ett hål i den här hatten så är ditt svar fel.

Så hur många hål finns det egentligen i den här hatten?

Hatten på bilden har tre hål i alla.

Om vi tittar närmare på detaljerna ser det ut som om hatten är något genomskinlig. Detta tyder på att det finns ytterligare ett hål i sidan av hatten, vilket gör det osynligt vid första anblicken. Och glöm inte hålet under hatten.

Så om du lägger ihop dessa får du totalt tre hål på hatten. Här är lösningen i bilder:

©Teodora

Related post

Elsa Blomström
Skrivet av : Elsa Blomström
Elsa Blomström är en webbredaktör från Stockholm. Hon har alltid haft ett intresse för att skriva och publicera innehåll online. Hon började sin karriär som journalist och sedan som webbredaktör. Hon älskar att skriva kraftfulla artiklar, ta med olika perspektiv och föra samman människor med hjälp av hennes ord. Hon är passionerad om att använda tekniken för att nå ut till människor och göra skillnad i världen.