Hem » Endast en verkligt intelligent person kan välja rätt siffror för att få rätt resultat

Endast en verkligt intelligent person kan välja rätt siffror för att få rätt resultat

Om du gillar matematik och siffrorsedan detta IQ-test är perfekt för dig! Om du inte har så lätt för matematik är det här din chans att utmärka dig. Så kom igen, vänta inte längre och testa detta IQ-test.

Vad är IQ-testet?

För att bedöma din intellektuella kapacitet kommer vi att be dig göra en uträkning. Denna beräkning är dock ganska ovanlig. Du har en ekvation, men den är ofullständig eftersom du bara har resultatet, som är talet 30. Så du måste hitta de tre siffrorna eller talen som kommer att slutföra ekvationen. För att göra detta har vi försett dig med flera nummer. Du måste välja tre av dem för att addera upp till 30.

Teodora

Varför göra ett IQ-test?

IQ-tester online väcker allt större intresse idag. De gör det möjligt för individer att göra IQ-bedömningar från bekvämligheten av sina egna hem med hjälp av onlineplattformar. Denna tillgänglighet underlättar i hög grad deltagandet i dessa bedömningarutan begränsningar i form av resor eller möten. Dessutom erbjuder onlinetester en interaktiv och ofta underhållande upplevelsevilket gör dem attraktiva för ett brett spektrum av människor.

Det är dags att avsluta testet. Klarade du det?

Du var tvungen att välja siffrorna: 6, 11 och 13.

Vi gratulerar alla som lyckades hitta rätt svar, vi är imponerade av er intelligens. För dem som inte lyckades, oroa dig inte, vi hjälper dig. Det var helt enkelt omöjligt att med de minsta talen få 30. Man var tvungen att börja med de största talen och sedan komplettera med ett av de mindre talen. Och framför allt måste du tänka på att 9:an kan vara en 6:a!

Teodora

Vi hoppas att du gillade detta IQ-test. Mest av allt, tveka inte att dela det på dina sociala nätverk så att dina vänner kan dra nytta av det.

Related post

Elsa Blomström
Skrivet av : Elsa Blomström
Elsa Blomström är en webbredaktör från Stockholm. Hon har alltid haft ett intresse för att skriva och publicera innehåll online. Hon började sin karriär som journalist och sedan som webbredaktör. Hon älskar att skriva kraftfulla artiklar, ta med olika perspektiv och föra samman människor med hjälp av hennes ord. Hon är passionerad om att använda tekniken för att nå ut till människor och göra skillnad i världen.