Hem » Matteutmaning: Hitta det saknade värdet på under 60 sekunder!

Matteutmaning: Hitta det saknade värdet på under 60 sekunder!

Om du tror att du är bra på matematik är det här testet speciellt utformat för dig. Det är dags att sätta dina färdigheter på prov. Du har exakt 60 sekunder på dig att hitta svaretså gör dig redo för en snabb och stimulerande utmaning. Detta test rekommenderas för barn från 12 år och uppåt, och ger dig möjlighet att öva upp dina färdigheter. grundläggande matematiska kunskaper.

Detta test är inte bara en matematisk övning, det är också en logisk utmaning. Du kommer att behöva kunna hitta det logiska förhållandet mellan siffrorna i bilden. Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till arrangemanget av cirklarna i pusslet. Cirklarna har inte placerats slumpmässigtDe har en särskild betydelse för att lösa problemet.

Teodora

Hur mycket är frågetecknet värt?

För att hitta svaret på detta test måste du använda dina mattekunskaper. Det är viktigt att ha en solid grund i matematik och att känna till de grundläggande operationerna. Du behöver också använda din logik och hitta kopplingen mellan dessa operationer och talen i uppgiften.
Kom ihåg att du bara har 60 sekunder på dig att hitta svaret, så vara snabb och exakt med dina beräkningar.

Lösning

Har du svaret? Om du fick 22 är det rätt svar. Så här gick det till:
Cirkel 1: 3 + 6 = 9 ;
Cirkel 2: 3 + 4 = 7 ;
Den nedre cirkeln: 5 + 3 = 8.
Beräkna uppsättningen (9 + 7 + 8) – 2 = 24 – 2 = 22.

Teodora

Related post

Elsa Blomström
Skrivet av : Elsa Blomström
Elsa Blomström är en webbredaktör från Stockholm. Hon har alltid haft ett intresse för att skriva och publicera innehåll online. Hon började sin karriär som journalist och sedan som webbredaktör. Hon älskar att skriva kraftfulla artiklar, ta med olika perspektiv och föra samman människor med hjälp av hennes ord. Hon är passionerad om att använda tekniken för att nå ut till människor och göra skillnad i världen.