Hem » Visuellt test: Kan du hitta alla 7 gömda i denna bild på under 15 sekunder?

Visuellt test: Kan du hitta alla 7 gömda i denna bild på under 15 sekunder?

Om du är en noggrann person kommer detta visuell utmaning kommer att bli en barnlek för dig! Faktum är att endast personer med känsla för detaljer och observation i kombination med örnvision kommer att klara detta IQ-test. Tror du att du har vad som krävs? Visa att du är redo för utmaningen genom att klara det på utsatt tid!

Visuellt test: ”Hur många 7:or kan du hitta på 15 sekunder”.

Det visuella testet nedan består i att observera bilden noggrant och sedan titta på den. notera alla 7. I denna bild som består av bokstaven Z har faktiskt några siffror 7 smugit sig in. Du har sedan 15 sekunder på dig att hitta alla och bevisa din koncentrationsförmåga och känsla för detaljer.

Är du redo? Dina 15 sekunder börjar nu!

Teodora

IQ-test: det rätta svaret

Grattis till alla som vågade anta denna utmaning. Nu är det dags att avslöja lösningen på detta observationstest.

Lösningen

Du måste ha räknat totalt 10 siffror 7 i den här bilden. De två 7:or som bildas av bokstäverna Z och siffrorna 7 är redan två till antalet. Den första 7:an innehåller 4 andra siffror 7 och den andra har också 4. Se själv i bilden nedan!

©Teodora

Om du har klarat det visuella testet, bra jobbat! Du har just visat din observations- och koncentrationsförmåga samt en hög tankehastighet. Om du inte har hittat dessa 10 siffror betyder det att du behöver öka din visuella och kognitiva färdigheter. Du hittar övningsuppgifter på vår webbplats. Dussintals IQ-test väntar på dig där!

Related post

Elsa Blomström
Skrivet av : Elsa Blomström
Elsa Blomström är en webbredaktör från Stockholm. Hon har alltid haft ett intresse för att skriva och publicera innehåll online. Hon började sin karriär som journalist och sedan som webbredaktör. Hon älskar att skriva kraftfulla artiklar, ta med olika perspektiv och föra samman människor med hjälp av hennes ord. Hon är passionerad om att använda tekniken för att nå ut till människor och göra skillnad i världen.